preskoči na sadržaj
vijesti

Termini upisa u 1. razred OŠ Rapska Vijest ima dokument u privitku

Termini upisa u 1. razred OŠ Rapska

(u sobi pedagoga, na prvom katu)
14.6.2018. četvrtak
od 16 do 19h

15.6.2018. petak
od 16 do 19h

16.6.2018. subota
od 10 do 12h

Potrebno ponijeti potvrdu o pohađanju programa predškole (ako je dijete pohađalo predškolu), potvrde o zaposlenju za oba roditelja radi ostvarivanja prava za upis u produženi boravak te OIB i JMBG djeteta. Na upise ne mora dolaziti i predškolac.

Roditelji koji upisuju djecu u drugu školu, a pregled su obavili u OŠ Rapska mogu doći po potvrde od 12.6.2017. nakon 14:00 kod pedagoginje ili tajnice škole.

Upitnik o interesu učenka osnovnih škola za obrazovanje na jeziku i pismu nacionalnih manjina po modelu C

 

Pregledi djece prije upisa u prvi razred osnovne škole:

Pregled se obavlja isključivo prema upisnom području. Pregled prije upisa u 1. razred osnovne škole se sastoji od dva dijela: u školskoj ambulanti (sistematski) i u matičnoj školi (pedagoški).

Upisno područje Osnovne škole Rapska obuhvaća sljedeće ulice:

Avenija Marina Držića od broja 1 do 65, Botićev trg, Brijunska, Brusinina, Budmanijeva, Bunićeva, Čiovska, Čubranovićeva, Dubravkin trg, Folnegovićeva, Heinzelova od broja 56 do 78, Hektorovićeva, Hvarska, Korčulanska, Kornatska, Lopudska, Menčetićeva, Mljetska, Murterska, Olibska, Paška, Pašmanska, Pelješka, Pucićeva, Radnička cesta od broja 1 do 77A i od broja 10 do 82, Ranjinina, Rapska, Sorkočevićeva, Supilova, Šipanska, Šoltanska, Ugljanska, Ulica grada Vukovara od broja 241 do 271 i od broja 242 do 282, Vetranićeva, Zlarinska, Zmajanska, Zoranićeva.

 

Sistematski pregled obavlja se u školskoj ambulanti (nekadašnja ambulanta dr. Franov-Pavlović, Kruge 44 – DZ Trnje). Za sistematski pregled možete se naručiti telefonom kod Sestre Zorane (01/6156-019) na neparne datume od 14.00-19.30 h , a na parne datume od 8.00 h – 13.30 h.

Za djecu koja pripadaju upisnom području OŠ Rapska pedagoški pregled obavlja se u školi kod pedagoga. Roditelji čija djeca pohađaju DV Vladimira Nazora, kao i za sistematski pregled moći će se predbilježiti u prostorima vrtića nakon roditeljskog sastanka (centralnom objektu Zlatna lađa, te područnim objektima Medvjed Brundo te Bijeli jelen). Ostali predbilježbu mogu napraviti pozivom u školu nakon 26. ožujka 2018. na telefone 6180-278 ili 6183-762.

Na pregled u školi nije potrebno donositi rodni list ili domovnicu od djeteta. Roditelji uza sebe trebaju imati OIB i JMBG djeteta.

Školski obveznici su sva djeca koja do 1. travnja 2018. imaju navršenih 6 godina života.

Iznimno se u prvi razred mogu upisati i djeca rođena nakon 01. travnja 2012. godine uz prethodnu suglasnost Gradskog ureda.

 

SAMI UPISI DJECE U 1. razred obavljat će se 14., 15. i 16. lipnja 2018. godine. u prostorijama škole.  Na upise ne mora dolaziti i predškolac. I tada treba ponijeti OIB i JMBG djeteta.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 24. 5. 2016. 10:47

Radionice Siguran frend uvijek je trend!

Studenti informacijskih znanosti s Filozofskog fakulteta u Zagrebu u studenom 2016. održali su dvije edukativne radionice Siguran frend uvijek je trend! s 5.a i 5.b razredom OŠ Rapska.

Teme radionica bile su sigurno i odgovorno predstavljanje na Internetu te zaštita od nasilja na Internetu.

Učenici 5.a i 5.b razreda pokazali su želju za učenjem i interes za tu vrlo aktualnu temu. Na kraju radionica zaslužili su diplome kao sigurni frendovi.

Kako smo se zabavili učeći pogledajte u galeriji fotografija.

Sada nam još samo preostaje održati sastanak s roditeljima.

Za realizaciju projekta zahvaljujemo svim djelatnicima OŠ Rapska, a naročito učiteljici informatike Mireni Maljković.

Nikolina Ćosić, Frano Čirko, Mihaela Konjevod, Sara Semenski, Aleksandra Šarac

Studenti FFZG-a

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 10. 12. 2016. 18:23

Radionice za roditelje djece s ADHD-om

Najava ciklusa radionica «Moje dijete i ja- radionice za roditelje djece s ADHD-om” i “Ja to mogu- radionice za djecu s poremećajem pažnje i hiperaktivnosti”- poziv za roditelje i djecu.

“Moje dijete i ja”- namijenjen roditeljima djece s poremećajem pažnje, koncentracije i hiperaktivnosti

«Ja to mogu» - namijenjen djeci s navedenim poremećajima.

 

Projekt provodi Udruga Creativa u suradnji s Budjenje- udruga za razumijevanje ADHD-a, financijski ga podupire Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba te je besplatan za sve korisnike.

Više na opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 20. 9. 2016. 10:18

„Priča o Bljaksonima ili zašto treba dobro jesti“

Početkom svibnja naše drugašiće posjetili su glumci iz kazališta Prijatelj te su im u sklopu programa Petica – igrom do zdravlja izveli predstavu o tome kako se zapravo danas jede.

Svi nekud žure, i odrasli i djeca, držeći komad fast fooda u ruci. Grickalice su ponekad jedini obrok dana. Ta hrana oblikovala je i dječji ukus. Razna kuhana jela postaju nepoželjni, postaju bljak. Kuhinjski stol za kojim je obitelj blagovala izgubio je svoju ulogu druženja jer ako se danas i jede u kuhinji, jede se najčešće stojeći uz hladnjak i nitko ni sa kime ne razgovara.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 17. 5. 2016. 16:43

Zahvalnica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZAHVALNICA

Zahvaljujemo Šumariji Dugo Selo, upravitelju Ivanu Krajačić na donaciji drvnog materijala za uređenje školskog okoliša te obitelji Tomlja

nović za angažiranje oko donacije.

Hvala!

Učenici, učitelji, ravnateljica

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 17. 5. 2016. 16:24

Dan škole 06.05.2016.

Dana 06.05. brojnim aktivnostima obilježili smo Dan naše škole. Kako nam je bilo pogledajte u video reportaži. Uživajte!

 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 11. 5. 2016. 15:40

Zahvala

ZAHVALNICA

 

Zahvaljujemo PBZ d. d. poslovnici Radnička cesta 44 na donaciji 12 računala i angažiranju oko donacije gospođi Javorki Krakan i gospodinu Draženu Kovačiću.

Hvala

 

                  Učenici, učitelji, ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 10. 5. 2016. 15:46

Učenici 2. a i 2. b razreda sudjelovali su na natječaju „RADOST SLIKANJA UZ GLAZBU“

Učenici 2. a i 2. b razreda 6.travnja sudjelovali su na natječaju „RADOST SLIKANJA UZ GLAZBU“ -  za najuspješnije likovno ostvarenje inspirirano slušanjem djela hrvatskih skladatelja filmske glazbe.

Likovni ostvaraj učenice 2. a razreda, Karle Kadović, pod mentorstvom učiteljice Lane Jurković, odabran je za izložbu. Rad je izložen u predvorju Velike dvorane Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Čestitamo, Karla!

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 12. 4. 2016. 11:08

Upis u srednje škole - portal

https://www.ucenici.com/detaljan-vodic-upise-srednje-skole-2017-2018/

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 18. 3. 2016. 10:28

Radionica izrade ekoglazbala


Dragi naši učenici i roditelji!
S radošću vas sve pozivamo na još jednu radionicu izrade ekoglazbala koja će se održati 10.3.2016., u četvrtak, od 17.00 do 18.30 sati u prostorima produženog boravka. 
Nastavljamo s izradom defova i bubnjeva, a najavljujemo i nešto novo!
Čekići i čavli su dobrodošli!
Veselimo se susretu  i još jednom lijepom druženju!

 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 7. 3. 2016. 09:32

Kurikularna reforma

Objavljeni su svi dokumenti Kurikularne reforme. Pozivaju se svi zainteresirani da pregledaju dokumente i sudjeluju u raspravi na stranicama:

 

 

 

http://www.kurikulum.hr/  ili  http://utk.skole.hr/ 

 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 2. 3. 2016. 15:10

Suradnja sa Knjižnicom Marin Držić i studentima FFZG-a Wordpress

U siječnju 2016. godine je ostvarena suradnja sa Knjižnicom Marin Držić te studentima Filozofskog fakulteta u Zagrebu u sklopu projekta na njihovom fakultetu „Društveno korisno učenje“.

Cilj provedbe projekta je bilo održati predavanje i radionice na temu Wordpressa učenicima osmih razreda naše škole u suradnji s učiteljicom informatike Mirenom Maljković.

Studenti Anica Baković, Juraj Čanić, Ivan Ćosić i Juraj Močilac su uz pomoć knjižničarke Ane Pavlek održali uvodno predavanje na temu Wordpressa u knjižnici Marin Držić. Zatim su održali četiri sata radionica po dva sata tijekom sljedeća dva tjedna u informatičkoj učionici škole.

Tijekom projekta učenici su ovladali osnovama web dizajna i izrade stranica u Wordpressu. Također su započeli vlastite stranice na temu Zaštite osobnih podataka koje su tijekom daljnja dva sata završili na nastavi informatike.

Studenti su vrlo lijepo surađivali s učenicima te su ih učenici jako dobro prihvatili što je vidljivo i iz ankete koje su studenti proveli među učenicima nakon održanih radionica. (https://docs.google.com/forms/d/1lLPIBej6IERE1ARLGy0rV5DXmgNQ6JgEd25N4BVkoDU/viewanalytics#start=publishanalytics)

A o veseloj, ali radnoj atmosferi svjedoče fotografije.

Zahvaljujemo studentima Filozofskog fakulteta u Zagrebu te Ani Pavlek iz Knjižnice Marin Držić na suradnji i veselimo se daljnjim mogućim projektima!

Mirena Maljković

Učiteljica informatike

Uskoro slijede linkovi na učeničke radove! J

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 23. 2. 2016. 13:13

MASKENBAL U RAPSKOJ 2016.

Nepoznata lica i kostimi okupirali su našu školu, u utorak,  9. veljače 2016. godine. Bilo je tu jedi ratnika, princeza, doktora, ronilaca, čudovišta, kauboja i da ne nabrajam više- cijeli svijet se našao u našoj dvorani za tjelesnu i zdravstvenu kulturu. A kad su svi zapjevali „Danas je fašnik, najljepši je dan“ , bilo je jasno da je u Rapskoj započeo maskenbal! 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 17. 2. 2016. 14:41

ZAHVALA

Najljepše  zahvaljujemo Erste&Steiermarkische  Bank d.d., Jadranski trg 3a, Rijeka (poslovnica u Zagrebu, Ivana Lučića 2) na donaciji  novčanog iznosa od 2000.00 kuna kao i roditeljima Galić na angažiranju oko donacije.

Donirani novac utrošili smo na uređenje igraonice u boravku u prizemlju škole.

Hvala.

Učenici i učiteljice produženog boravka, ravnateljica i ostali djelatnici škole

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 19. 1. 2016. 16:30

Zaštitite djecu na internetu Vijest ima dokument u privitku

Internet djeci nudi puno lijepih stvari...lakšu komunikaciju, mnoštvo korisnih informacija, nepresušan je izvor zabave. Ali krije i mnoge opasnosti.

Sve o tome saznajte u prezentaciji. Preuzmite je na račanalo i informirajte se o mogućnostima interneta, opasnostima koje krije, ali i načinima kako se od njih zaštititi!

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 16. 1. 2016. 16:50

Adventski ŠUŠ u Gradu mladih

2. 12. 2015. godine prvašići naše škole posjetili su Grad mladih gdje ih je dočekao sveti Nikola.

Uživali su u igri, šetnji i plesu uz veselog domaćina. Pregršt smijeha i veselja obilježili su ovaj prekrasni dan.

Kako im je bilo pogledajte u galeriji fotografija.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 9. 12. 2015. 11:14

Projekt Mirolip

Dana 4.studenog 2015. na igralištu OŠ Rapska pod projektom "Mirolip"  
održale su se aktivnosti za učenike 3. i 5. razreda pod  
vodstvom studenata iz Belgije. Naša škola partner je u projektu koji  
je realiziran u suradnji sa Studijem za centar za socijalni rad  
pri Pravnom fakultetu u Zagreb, Belgijskim studijem za socijalni rad te udrugom Suncokret. 

Kako nam je bilo pogledajte u galeriji fotografija.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 20. 11. 2015. 13:43

Poziv na prvu radionicu izrade eko glazbala

DRAGI NAŠI UČENICI I RODITELJI!

 

S RADOŠĆU NAJAVLJUJEMO PRVU RADIONICU IZRADE EKO GLAZBALA KOJA ĆE SE ODRŽATI 19.11.2015. god. OD 17,00-19,00 SATI

U PROSTORIMA PRODUŽENOG BORAVKA U PRIZEMLJU.

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!

 

Sve što mislite da bi poslužilo za izradu slobodno ponesite!

(škare, ljepila, drvofix, ljepilo za dekupaž, tkanine, ukrasni papir, akrilne boje i sl.)

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 13. 11. 2015. 14:22

Međunarodni dan tolerancije humanitarnom akcijom "Dođi, vidi, pomozi – izbjegloj djeci" Vijest ima dokument u privitku

Po svemu smo više slični nego različiti.

Hrvatska je bezbroj puta i na bezbroj načina pokazala svoje humano lice. Prisjećajući se ratnih stradanja prije gotovo četvrt stoljeća, pozivamo vas da i ovaj put zajedničkim snagama sačuvamo dostojanstvo ljudi u potrazi za sigurnim domom i životom.

Kad se mnogo ruku složi, svatko može pridonijeti da lica djece na dugom i neizvjesnom putovanju sačuvaju osmjeh i bezbrižnost. Bez obzira odakle su i kamo idu, sva imaju pravo na dostojanstveno djetinjstvo.

 

Muzej suvremene umjetnosti i Gradsko društvom Crvenog križa Zagreb, u subotu 14. studenoga 2015. od 15 do 20 sati, obilježavaju Međunarodni dan tolerancije humanitarnom akcijom "Dođi, vidi, pomozi – izbjegloj djeci".

U želji da barem malo pomognemo najranjivijoj skupini među izbjeglicama, djeci, Pedagoški odjel MSU-a u suradnji s Crvenim križem Zagreb osmislio je program cjelodnevnog druženja namijenjen svima – malenima, malo većima, starijima, grupama i obiteljima. U velikom prostoru našeg Muzeja održavat će se likovni, glazbeni, kazališni i filmski programi, a u mnogima će sudjelovati sama djeca, ali i poznati glazbenici poput grupe Vatra.

Prikupljat ćemo novčane donacije, dječju hranu, higijenske potrepštine, zimsku obuću i odjeću za djecu.

 

Događaj nesebičnim radom pomažu i brojni volonteri.

Program događaja preuzmite u privitku.

Novosti pratite na našoj FB stranici.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 12. 11. 2015. 17:13

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI MARINA DRŽIĆA

11. 11. 2015. godine učenici 1.c posjetili su Gradsku knjižnicu Marina Držića. Povodom Mjeseca hrvatske knjige organiziran je besplatan upis prvašića u knjižnicu.

Teta Željka objasnila nam je sve što moramo znati o posuđivanju knjiga. Na naše veliko iznenađenje, imali smo tajnu gošću – malu Sisi.

Sisi je pas iz Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba – Dumovec. Vrlo je ljupka i mirna. U njenom društvu bila je i teta Tihana koja nam je objasnila kako se brinuti i udomiti psa. Kroz kratki kviz znanja provjerili smo što smo naučili, a za nagradu smo dobili i diplomu.

Veselimo se ponovnom odlasku u  knjižnicu.

Kako nam je bilo pogledajte u galeriji fotografija.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 12. 11. 2015. 12:20

Suncokret radionica za 1. razrede Zagrljaj

Dana 23. 10. 2015. udruga Suncokret održala je radionice za učenike 1. razreda pod projektom Zagrljaj. Kroz igru smo vježbali suradnju. Kako nam je bilo možete vidjeti u galeriji fotografija

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 12. 11. 2015. 12:16

Pristup e-Dnevniku pomoću servisa ePošta Vijest ima dokument u privitku

Obavještavamo roditelje naše škole da  e-Dnevniku mogu izravno pristupiti
uz pomoć korisničkih podataka za servis Hrvatske pošte - ePošta.
Predajom zahtjeva za korištenjem servisa ePošta dobivaju se korisnički podatci (korisničko ime i zaporka) koji vrijede i za prijavu u sustav e-Građani, što znači da svaki roditelj na temelju tih podataka može slobodno pristupiti i e-Dnevniku.
Više o tome saznajte u PDF dokumentu.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 19. 10. 2015. 15:13

Osiguranje učenika od nezgode šk.g. 2015./16. Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 13. 10. 2015. 14:36

Informacije o djelatnosti Podružnice Obiteljski centar Vijest ima dokument u privitku

Ovdje preuzmite letak s informacijama o djelatnosti Podružnice Obiteljski centar koja građanima pruža potpuno besplatne usluge individualnog, bračnog, partnerskog, roditeljskog i obiteljskog savjetovanja te obiteljske medijacije kao i edukativne grupne programe.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 3. 10. 2015. 15:07

Međunarodni dan zelenih škola

Dok drugi čupaju, mi aktivno sadimo

Povodom Međunarodnog dana zelenih škola koji se u cijelom svijetu obilježava 26. rujna te prema planu i programu ekološke skupine „Eko – Eko“, učenici 2.a razreda su s učiteljicom Lanom Jurković radili na uređenju školskog cvjetnjaka. I dok nam drugi krišom trgaju i kradu, mi ustrajemo u tome da stvorimo što ljepše, zabavnije i zdravije okruženje za rad, igru i zabavu. Malo truda, puno dobre volje i ljubavi prema onome što nastaje, potaknulo je učenike na ovu zelenu gradnju. Ovo je tek početak naših zelenih radova.

Obilježavanje Međunarodnog dana zelenih škola povezano je s globalnim pokretom Green Apple Day of Service koji se u cijelom svijetu održava na inicijativu nacionalnih Savjeta za zelenu gradnju.

Kako smo započeli pogledajte u galeriji fotografija.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 25. 9. 2015. 12:30

Primjena terapije pokretom i plesom kod djece s poremećajem pažnje i hiperaktivnošću (adhd) i njihovih roditelja

Primjena terapije pokretom i plesom kod djece s poremećajem pažnje i hiperaktivnošću (adhd) i njihovih roditelja

Mjesto i vrijeme održavanja: 
Ciklus radionica počinje u subotu, 3.10.2015., u vremenu od 9.00-10.30. sati, u prostorijama udruge Buđenje- Kruge 9, Zagreb.

Voditeljice: Tončica Šiškov, prof. pedagogije, psihoterapeut (RMDT), mr. sc. Vanda Kos Jerković, dipl.def.soc.ped., psihoterapeut (RDMT) i doc.dr.sc.Renata Martinec, prof. def., psihoterapeut (RMDT).

Radionice su besplatne!

Prijave i informacije: Tončica Šiškov, mob: 098 358 739; e-mail: toncica.siskov@gmail.com

Zbog ograničenog broja sudionika, molimo zainteresirane da što prije osiguraju svoje mjesto u grupi

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 24. 9. 2015. 12:09

Radionice za roditelje izjednoroditeljske obitelji

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 8. 9. 2015. 12:06

OBAVIJESTI VEZANE ZA ŠKOLSKU GODINE 2015./2016 Vijest ima dokument u privitku

 

 

 

 

 

 


Ovdje preuzmite novi Pravilnik o kriterijima izricanja pedagoških mjera.

 


 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 25. 8. 2015. 13:12

Projektni tjedan - Japan Vijest ima dokument u privitku

ZEMLJA IZLAZEĆEG SUNCA

JAPAN

Projektni tjedan održat će se od 4.svibnja do 8. svibnja 2015.g.  Sama realizacija održavat će se u prostorima OŠ Rapska. 

Više saznajte u ostatku teksta.

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 4. 5. 2015. 16:02

Radionice za djecu razvedenih roditelja

Snaga obitelji

Dragi roditelji,

obavještavamo Vas da početkom studenog 2014. godine započinju radionice kojima se nastoji pružiti pravovremena podrška i pomoć djeci u situaciji kada njihovi roditelji više ne žive zajedno. Namijenjena je prvenstveno djeci u dobi od 8 do 13 godina čiji su se roditelji razveli ili je razvod u tijeku. Ukoliko ste primijetili promjene u ponašanju djeteta ili da ne zna kako se nositi s nastalom situacijom slobodno nam se javite na dolje navedene kontakte!

Više pročitajte u dokumentu.

 

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 18. 10. 2014. 09:23

Zahvala na donaciji mTokena

ZAHVALA

 

Od  2014./2015 školske godine u OŠ Rapska koristi će se  e-Dnevnik,  web aplikacija za vođenje razredne knjige u elektroničkom obliku.

Za rad web aplikacije potrebni su mTokeni.

Kako škola ima smanjen dotok financijaskih sredstava, za kupnju mTokena inicirana je donacija. Ovim putem se zahvaljujemo roditeljima i gospodinu Mariju Kardumu , predsjedniku Vijeća roditelja na velikodušnoj podršci i doniranim mTokenima koji su neophodni za omogućavanje rada  s e-Dnevnikom.

 

                                              Djelatnici OŠ Rapska

  :: opširnije :: 


objavio: MIRENA MALJKOVIĆ  datum: 29. 8. 2014. 12:09
 


Kutak za roditelje

Poštovani roditelji,

ovdje možete preuzeti dokumet s vremenima održavanja dodatnih, dopunskih, te slobodnih aktivnosti u našoj školi, te vremena informacija za pojedinog učitelja.

Također možete preuzeti i popis literature koja bi vam mogla koristiti kao roditeljima učenika. 

PREDŠKOLCI - PRVAŠIĆI
ZA SVE RODITELJE
ZANIMLJIVOSTI
Priloženi dokumenti:
Danci - LJUDI S DRUGOG PLANETA.doc

Korisni linkovi
Jelovnik

Jelovnik za tekući tjedan:


Upisi u 1. razred

Upisi u srednju

Saznaj korisne informacije o upisu u srednju školu!

 


e-Dnevnik

Informacije i pristup e-dnevniku


Javni natječaji za izlete i ekskurzije

Javni natječaji za ekskurzije i izlete.

    

                                    


Vikendom u dvorane

 

Program "Vikendom u sportske dvorane" u sklopu kojeg se potpuno besplatno provode razne sportske aktivnosti za učenike.

preskoči na navigaciju